Onze services

NEW PERSPECTIVES
ON BRANDING & DESIGN

Studio Bandit is een creatief ontwerpbureau gedreven door liefde voor visuele uitingen wat creativiteit, energie en innovatie met elkaar combineert in lijn met de huidige en opkomende trends.

Wij werken met een team van freelance creatives. Samen creëren we sterke merken.

BRANDING & COMMUNICATIE

Een merk is meer dan alleen de visuele identiteit. Onze focus ligt op het ontwikkelen een slimme strategie waarmee jij het verschil maakt.

Wij bedenken concepten, content en campagnes met verhalen die raken.

WEBDESIGN & DEVELOPMENT

Van conceptontwikkeling tot grafisch design en van functioneel ontwerp tot bouw. Designing & developing is wat wij doen.

Je kunt bij ons terecht voor het ontwerp van een website of webshop, het bouwen, het opfrissen van een bestaande website en implementeren formulieren.

FOTOGRAFIE & BEELDONTWIKKELING

Creativiteit, accentuatie en verrassingen creëren brengen een merk tot leven. Beeld zegt meer..heb je iets te zeggen? Maak het visueel!

Wij fotograferen campagnes, sfeerbeelden, producten, portretten maar kunnen je ook helpen met het zoeken van stockfoto’s en geven advies in visual storytelling.

WEBSHOPADVIES & ONDERSTEUNING

Heb je een webshop maar geen idee waar je de tijd vandaan moet halen om het op te zetten en bij te houden?

Wij hebben ruime ervaring met webshops en het onder- en bijhouden er van. Van het ontwerp en inrichten van de webshop, (product)fotografie tot het toevoegen van de producten.

MAILCAMPAGNES

Contactmomenten creëren met je klanten essentieel om effectief te werk te gaan. Vooral voor webshops is dit heel belangrijk. Wij zetten mailingcampagnes op, houden dit bij of maken een passend werkbaar template die steeds opnieuw kan worden gebruikt om te verzenden.

COPYWRITING

Bij een goed strategisch concept hoort ook een goed strategisch verhaal.

Wij werken met gemotiveerde copywriters die deze zorg graag uit handen nemen.